Bertel O. Steen Defence & Security

Bertel O. Steen Defence & Security

Manager business development

Bertel O. Steen er et av Norges største og eldste service- og handelsselskaper med ca. 2.800 ansatte og en total omsetning for gruppen på rundt 18 mrd kroner i 2018. Bertel O. Steen har helt siden starten i 1901 arbeidet med produkter og tjenester relatert til Forsvaret og politiet.

Bertel O. Steen Defence & Security (BOSDS) inngår i Bertel O. Steen gruppen som et heleid datterselskap, og representerer i dag et bredt spekter av verdensledende produsenter til forsvars- og sikkerhetsmarkedet. Selskapet jobber med en rekke større prosjekter, bl.a. innen militære kjøretøy, marinefartøy, soldatutstyr, våpen og missilsystemer.

Selskapet har også nylig inngått en viktig strategisk partneravtale med Forsvaret knyttet til et bredt spekter av verksted og logistikk-kapasiteter innen Bertel O. Steen-gruppen.


BOSDS er en etablert strategisk rådgiver for ledende internasjonale leverandører til større forsvarsanskaffelser, som f.eks. ubåter, stridsvogner, luftvern, pansrede kjøretøy og våpen og ammunisjon, der hovedtyngden er tyske leverandører. Samtidig har BOSDS utviklet en solid posisjon som leverandør og samarbeidspartner med Forsvaret, politiet og andre sentrale aktører innenfor samfunnssikkerhet i Norge og til dels i Norden.

Selskapet er i god utvikling, og kan tilby spennende muligheter i et kompetent team. BOSDS holder til i attraktive og moderne lokaler i Sogn Arena sentralt i Oslo.

Selskapet ønsker å øke bredden i sin portefølje både når det gjelder produsentenes nasjonalitet og nye produktsegmenter, samtidig som man styrker sin markedsposisjon hos sluttkundene.

Vi søker derfor:

MANAGER BUSINESS DEVELOPMENT

Vi ser etter en person som kan:

 • Videreutvikle BOSDS portefølje av kvalitetsleverandører til forsvars og samfunnssikkerhets-sektorene, primært i Norge, men også i øvrige Nordiske land
 • Videreutvikle BOSDS kundeportefølje gjennom systematisk oppfølging, relasjons- og nettverksbygging, og videreutvikling av vår verdiskapende rolle og vårt tjenestespekter
 • Være Key Account Manager for enkelte av BOSDS’ produsenter
 • Bidra i øvrige relevante prosjekter i BOSDS
 • Være prosjektleder for enkelte anskaffelsesprosjekter opp mot Forsvaret i alle faser av prosjektene
 • Ivareta dialog med norsk forsvarsindustri i forbindelse med industrisamarbeidsavtaler (gjenkjøpsavtaler)

Din bakgrunn:

 • Det er ønskelig med militær erfaring på operativt nivå, primært fra Hæren. Annen militær erfaring kan også være interessant, men det er ønskelig at kandidaten har interesse for og kunnskap om militære kjøretøy, mekanisk utstyr eller andre tyngre landsystemer. Erfaring fra FLO eller FMA og/eller kjennskap til Forsvarets anskaffelsesprosesser er positivt
 • Det er også ønskelig med noen års erfaring fra privat næringsliv, gjerne i en kommersiell/salgs- eller markedsrolle
 • Det vil være ønskelig med militær utdannelse på KS-nivå, gjerne i kombinasjon med høyere sivil utdannelse

Vi ser for oss at du er:

 • Analytisk med kommersiell teft
 • God relasjonsbygger, uhøytidelig og omgjengelig
 • Selvstendig med høy arbeidskapasitet og stå-på vilje
 • Løsningsorientert lagspiller med sunn dømmekraft

Det er viktig å beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig på et høyt profesjonelt nivå. Andre språkferdigheter, eksempelvis tysk, vil være en fordel. Kandidaten må kunne sikkerhetsklareres. 


For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte vår rådgiver Jon Erling Tenvik i BackerSkeie, tlf. 97135750. Søknad med CV bes sendt via «Din karriere» på www.backerskeie.no så snart som mulig.

Del på:

Referansenr:

612888864

Søknadsfrist:

Snarest

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Jon Erling Tenvik, Partner BackerSkeie

mob: +47 97 13 57 50

Adresse:

Klaus Torgårds vei 3 0272 Oslo