Mestergruppen Eiendom AS

Mestergruppen Eiendom

Prosjektsjef

Mestergruppen er Norges største boligbygger. Med Mestergruppen Eiendom skal konsernet bli en av Norge største og mest innovative boligfeltutviklere, og søker nå en erfaren og kommersiell orientert prosjektsjef.

Boligfeltutvikling – Vekstbedrift – Forretnings- og konseptutvikling

Mestergruppen Eiendom AS er et heleid datterselskap av Mestergruppen AS, som eies av Ferd AS. Ferd, med 9,2 milliarder i omsetning, er et av Norges største og raskest voksende konsern innen byggevarehandel, huskjeder og eiendomsutvikling. I 2019 vil virksomhetene i Mestergruppen igangsette i underkant av 4000 boliger. Strategien er å øke aktiviteten ytterligere gjennom økt fokus på boligfeltutvikling i egenregi gjennom Mestergruppen Eiendom.

Mestergruppen Eiendoms fokuserer på utvikling av store og mellomstore boligprosjekter i og omkring de store byene i Norge. For å sikre en effektiv utviklingsprosess som skal gi gode og rimelige boliger for folk flest, har vi utviklet flere element- og modulbaserte prosjektboliger som muliggjør høy grad av industrialisering og gjenbruk av konsepter. Se www.mestergruppeneiendom.no for mer informasjon.

Som vår nye Prosjektsjef vil du rapportere direkte til adm.dir. og være ansvarlig for en portefølje av utviklingsprosjekter – fra regulering og tidligfase til byggeprosjekt og nøkkelferdige boliger. I tillegg vil du være sentral i videreutvikling av selskapet og våre boligkonsepter. Viktige oppgaver vil være:

  • Totalansvar for en portefølje av boligutviklingsprosjekter
  • Resultatansvar for økonomi, kvalitet, framdrift og SHA
  • Etablere prosjektorganisasjon med interne og eksterne ressurser
  • Kommunikasjon og oppfølging mot offentlige myndigheter
  • Kontrahering av rådgivere og entreprenører
  • Deltagelse i akkvisisjonsarbeid
  • Ledelse av egne og innleide prosjektmedarbeidere
  • Delta i videreutviklingen av Mestergruppen Eiendom – både mht. til produkt og konseptutvikling og overordnet som selskap

Vi søker deg som har god kompetanse på boligutvikling og som behersker alle faser av eiendomsutvikling. Som person har du god kommersiell forståelse, er proaktiv med god gjennomføringsevne og trives med å ta selvstendig ansvar for større prosjekter og skape godt samarbeid med eksterne og interne samarbeidspartnere.

Eiendomsutvikling er et strategisk satsningsområde for Mestergruppen, og vi kan tilby deg en sentral rolle i implementeringen av denne strategien. I tillegg til å lede store og mellomstore utviklingsprosjekter, vil du også være med på å videreutvikle selskapet som helhet. Dette gir deg gode påvirknings- og karrieremuligheter innen konsernet Mestergruppen, som er i stor vekst. Som en del av Ferd-systemet har vi en solid og langsiktig eier med god økonomisk gjennomføringskraft, som i tillegg er opptatt av å ta sosialt ansvar. Mestergruppen har et ungt og ambisiøst team og tilbyr gode betingelser for dyktige ansatte.

For ytterligere informasjon se www.backerskeie.no eller kontakt våre rådgivere Are K. Skeie (tlf. 950 66 183) eller Mats Herman Hjelmtvedt (tlf. 958 84 959) i BackerSkeie AS. Søknad sendes via www.backerskeie.no.

Mestergruppen eies av Ferd AS og er et av Norges største og raskest voksende konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. De siste årene har Mestergruppen mer enn tredoblet omsetningen og skapt et sterkt merkenavn som fanger hele verdikjeden innen boligbygging og eiendomsutvikling. Kjente merkenavn som Mesterhus, Systemhus, Blink Hus og Saltdalshytta er blant Mestergruppens hus- og hyttekonsept. På byggevaresiden eier Mestergruppen blant annet XL-BYGG og Byggtorget. Konsernet har hovedkontor på Bryn i Oslo og omsetter for 9,2 milliarder kroner.

Del på:

Referansenr:

926923193

Søknadsfrist:

Snarest

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Are K. Skeie

mob: +47 95066183

Mats Herman Hjelmtvedt

mob: +47 95884959

Adresse:

Nils Hansens vei 2 0667 Oslo